Musculupat®

Musculupat®

Er meget mere end massage og symptombehandling.

Musculupatien kombinerers af vestlige og kinesiske behandlingsformer tilrettelagt til den enkelte og med en forståelse for kroppens helhed skaber den mest effektive behandling.

Som Musculupat® arbejder jeg med kroppen, både ud fra vestens forståelse af kroppens fysiologi og anatomi i kombination med traditionel kinesiske medicin (TKM), som tager udgangspunkt i kroppens meridianbaner. Hertil muskulære behandlingsteknikker indenfor zoneterapi, 5 punkts akupunktur, akupressur, vejrtrækning.

Bevægeanalyse, myofascial release, ledfrigørelse, pulsering og stretching.

Musculupat® er en beskyttet titel og kun må bruges af behandlere der har gennemgået denne uddannelse.

 

- Zoneterapi

Behandling af muskel-og knoglesystemet med zoneterapeutisk massage. der anvendes særlige massage-og trykteknikker primært på fødderne. 

- 5-punkts akupunktur

For at øge virkningen af din behandling og/eller som behandling af stress. Bruges også til behandling af forskellige former for afhængighed. (Dette er det samme som NADA)

- Myofascial Release

Ved hjælp af blide stræk løsnes bindevævet, hvilket kan afhjælpe manglende mobilitet og smerter.

- Stretching

er en ny form for udstrækning, hvor man udfører dynamiske stræk i stedet for de gamle velkendte statistiske stræk.

- Bevægelsesanalyse

Forstå din krop, bevægelsesanalyse er en vej mod at skabe en dybere forsåelse af kroppens bevægelser – hvilke led er involveret, hvilke muskler er involveret og hvilken bevægelse er det de gør – strækker, bøjer, roterer og lign. På den måde kan jeg bedre arbejde hen imod en effektiv behandling, hvis der er bestemte bevægelser som er begrænsede eller giver smerter.

- Funktionel Neurologi

Funktionel Neurologi arbejder med de dele af hjernen, som styrer de ubevidste bevægelser i kroppen. Lillehjernen styrer kropsholdning, balancevnen og koordineringsevnen. Hjernestammen har en stor påvirkning af vejrtrækningen, hvilket er enormt vigtig for hele kroppens muskulære system. ​