Behandlingen trin for trin:

Først renser jeg din hud for makeup og derefter stimulerer jeg et punkt i dit øre, der har en beroligende effekt på krop og sjæl.

Så behandler jeg dit ansigt og hals, på tør hud, med Gua Sha redskabet. Jeg bruger en Rosa Kvarts sten, da det er en feminin sten der taler til hjertet. Den virker beroligende, fremkalder kærlighed og giver medfølelse og velvære. Rosa Kvarts sender blide vibrationer og regenererer celler og muskler. Gua Sha teknikken har mange fordele. Den giver fornyet glød, reducerer rynker, mindsker poser under- og hævelser over øjnene. Den mindsker væskeophobninger, gør arvæv blødt og hjælper til at din hudtone bliver mere ensartet.

Herefter går jeg igang med at behandle med cupperne og inden jeg går igang fordeler jeg en hybenkerne-rosenolie på huden. Cupping-behandlingen øger blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv. Den tilfører ilt til dine celler og vigtigst hjælper den lymfesystemet med at udskille affaldsstoffer.

Den Japanske Lifting er den sidste del af massagen. Jeg arbejder kun med hænderne, og altså uden redskaber og jeg bruger en kombination af akupressur, ansigtszoneterapi, en speciel muskel “work-out”, der stimulerer dit ansigts muskler samt dræning af de affaldsstoffer du får frigivet under massagen.

 

Jeg anbefaler en kur på 10 behandlinger over 4-5 uger for at opnå det bedst mulige resultat, der holder op til 2 år, med vedligehold hver 6.-8. uge.