Lifting Gua Sha®
Lifting Gua Sha®  Giver et naturligt ansigtsløft, til kvinder og mænd, jeg bruger en skøn hybenkernerose olie. Derudover bruger jeg også Rosa Kvarts, som er en feminin sten, der virker beroligende og giver velvære. Der bruges silikone cupper for at øge blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv, og for at tilfører ilt til dine celler og afhjælpe lymfesystemet med at udskille affaldsstoffer. Mindske ansigtets ydre tegn på ældning. Teknikkerne jeg anvender, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv, samt tryk på forskellige akupressur punkter. Dette styrker strømmen af energien i ansigtets muskler, nerver og meridianbanerne. Dette afbalancerer ikke bare ansigtet, men også resten af kroppen. Tilslut får du en maske på med rosenvand for at afkøle huden, mens jeg bruger rosa kvarts på masken. Det er en afstressende og skøn behandling.

Lifting Gua Sha® Giver et naturligt ansigtsløft, til kvinder og mænd, jeg bruger en skøn hybenkernerose olie. Derudover bruger jeg også Rosa Kvarts, som er en feminin sten, der virker beroligende og giver velvære. Der bruges silikone cupper for at øge blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv, og for at tilfører ilt til dine celler og afhjælpe lymfesystemet med at udskille affaldsstoffer. Mindske ansigtets ydre tegn på ældning. Teknikkerne jeg anvender, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv, samt tryk på forskellige akupressur punkter. Dette styrker strømmen af energien i ansigtets muskler, nerver og meridianbanerne. Dette afbalancerer ikke bare ansigtet, men også resten af kroppen. Tilslut får du en maske på med rosenvand for at afkøle huden, mens jeg bruger rosa kvarts på masken. Det er en afstressende og skøn behandling.

Det sunde alternativ til botox.

Giver dig et naturligt ansigtsløft og reducerer rynkerne uden et kirurgisk indgreb. Det er en naturlig behandlingsmetode, som er en kombination af Japansk Lifting, ansigtszoneterapi, lymfedrænage, ansigtsmassage, kinesisk Gua Sha og kosmetisk Cupping.

Japansk Lifting har ved hjælp af ansigtszoneterapien og lymfedrænagen en positiv indflydelse på ubalancerne og dermed også på ansigtshudens tekstur. I forbindelse med Japansk Lifting stimuleres 24 akupunkturpunkter, som alle påvirker kroppens energisystem, samt man arbejder på alle organzonerne ift. ansigtszoneterapi.

Det styrker blodcirkulationen, toksiner fjernes, væv iltes, og kollagen- og elastin produktionen stimuleres. Rynker og poser under øjnene reduceres, og huden opstrammes. Derudover indeholder behandlingen også workout for ansigtsmusklerne. Muskelstimulering afhjælper muskelspændinger i ansigtet og ophobning af affaldsstoffer. Ansigtsmusklerne har behov for gymnastik, for at forblive spændstige og ungdommelige.

Sådan hjælper Lifting Gua Sha® 

- Strammer ansigtshuden op Reducerer rynker og fine linjer Forbedrer muskeltonus, Styrker smidigheden, Renser bindevævet, Øget blodcirkulation, Tilfører ilt og næring til hud, muskler og bindevæv. Lindrer stress og beroliger. Afhjælper angst, søvnløshed og uro. Giver fornyet energi. Skaber balance.

 

- Behandlingerne frarådes til personer med solskoldet hud, sår, feber - 

Jeg anbefaler en kur på 10 behandlinger over 4-5 uger for at opnå det bedst mulige resultat, der holder op til 2 år, med vedligehold hver 6.-8. uge.